Welkom bij

Wereldwinkel Venray

30 maart 2019:

Na 5 jaar op de Bleek, alles vernieuwd

Na 5 jaar was een schilderbeurt wel nodig.
Tevens werd het nieuwe logo aangebracht en nog meer houten schappen vervangen door glas. Hierdoor komen de producten nog beter uit.
Om dat allemaal te vieren krijgen de klanten in het weekend van 30/31maart koffie met iets lekkers aangeboden. En de eerste honderd betalende klanten krijgen een reep tony's Chocolonely aangeboden.
 

1 mei 2014:

Eerst bijna 25 jaar aan de Henseniusstraat. En nu alweer 8 jaar op de Bleek 82

Om meer in de loop van het centrum te komen verlieten we ons vertrouwde nest. We zullen nog vaak terug denken aan onze verhuurder die ons bijna 25 jaar een prachtig onderkomen heeft geboden tegen een super faire prijs.
We zitten nu aan De Bleek om meer passanten te kunnen laten kennismaken met onze FAIRTRADE producten.
In 2013 hebben we de sleutel van ons nieuwe pand gekregen en met een strakke planning in de hand werd de winkel aan De Bleek na een paar dagen al geopend door burgemeester Hans Gilissen.

Hieronder een foto van ons nieuwe pand tijdens de opening

Wereldwinkel Venray

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met uw aankoop helpt u hen daarbij.
Wereldwinkels zijn bijzondere cadeauwinkels waar je producten kunt kopen uit niet-westerse culturen. Koffie van boeren uit Tanzania, lieve knuffels uit Sri Lanka en trendy sieraden uit India. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. En je vindt er smakelijke levensmiddelen. Zoals koffie, thee, cacao, sauzen, chutneys en wijn. Koop je iets in één van de 400 Wereldwinkels in Nederland dan bevorder je de eerlijke handel en steun je de ontwikkeling van zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren op het zuidelijk halfrond.

Echt te veel om op te noemen en minstens een maal per maand komen er vele nieuwe spullen bij. Kom maar eens kijken aan De Bleek 82 in Venray.